Forside
Om LER
Ledningsejere
Graveaktører
Spørgsmål/svar
Adgang til LER
Graveinfo
Nyt LER
For myndigheder

For myndigheder

24.04.2012

I forbindelse med forvaltningsmæssige opgaver kan myndigheder få gratis adgang til at forespørge i LER, ligesom forskere i forbindelse med forskningsprojekter kan forespørge gratis. Myndighedsadgangen giver adgang til en liste over ledningsejere i et givent område. Man får altså ikke ledningsoplysninger tilsendt og myndighedsadgangen må derfor ikke bruges ved gravearbejde og projektering.

Søger man som myndighed ledningsoplysninger via LER, skal man mod betaling oprette en almindelig graveforespørgsel, og myndighedsadgangen kan ikke benyttes til dette brug.

Myndigheder og forskere har mulighed for at videregive deres adgang til en tredjepart, som skal have fuldmagt til at lave de gebyrfri forespørgsler i LER. for at blive oprettet skal fuldmagten fremsendes til LERs helpdesk. Fuldmagts blanketten hentes fra "fuldmagter og erklæringer".

For at få en myndighedsadgang, skal den enkelte bruger hos myndigheden udfylde en ansøgningsblanket og sende denne til LER. Efter godkendelse opretter LER den specielle adgang for brugeren. Man skal på forhånd være oprettet som almindelig bruger i LER for at få myndighedsadgang.

Log på for at se de enkelte værktøjer

19.04.2018:

Der har sneget sig en datofejl ind i de netop udsendte fakturaer.

Den korrekte forfaldsdato er 19/5 og de øvrige oplysninger er korrekte. Vi beder jer betale den modtagne faktura normalt og beklager den tekniske fejl.

 

Kontakt

LERs support. Tlf: : 78 76 87 92
Man-fre 10:00-15:00

Du kan altid sende en mail til supporten
send en e-mail her

Logo SDFE farvet