LER 2.0 testmiljø

29-10-2021

For at gøre det muligt for LERs brugere at bidrage til test og fejlretning af systemet, og for at give ledningsejerne mulighed for at forberede deres overgang til LER 2.0, har SDFE etableret et LER 2.0 testmiljø.

Testmiljøet afspejler den aktuelle version af LER 2.0. Det betyder, at der er tale om et fuldt funktionelt system, som løbende opdateres. SDFE og leverandøren af LER 2.0 arbejder fortsat med at udvikle løsningen, og der udestår et stort arbejde med tilpasninger, fejlrettelser og test. Derfor vil testmiljøet blive opdateret løbende.

Testmiljøet kan tilgås her: https://extest.ler.dk

Testmiljøet tilgås på samme måde som det eksisterende LER, dvs. du skal logge på med dit nemID.

For at benytte LERs testmiljø skal man desuden oprette en ny konto og bruger, når man logger på, da man ikke kan benytte sin eksisterende konto/bruger fra det rigtige miljø.

Brugeraktivitet overføres ikke mellem testmiljø og det eksisterende LER, du kan derfor ikke komme til at gøre noget forkert når du tester. Bemærk at testmiljøet ved opstart ikke indeholder noget indhold. Det betyder, at der ikke er nogen brugerkonti, interesseområder osv. Det betyder også, at der ikke udleveres ledningsoplysninger gennem LER, før der er ledningsejere, der er begyndt at opsætte deres løsninger til dette.

Ledningspakker genereret via LER 2.0 testsystem kan også tilgås i LER 2.0s eksterne kortviser, som findes her

Ønsker man at give feedback vedr. LER 2.0, skal man udfylde og indsende denne skabelon og sende den til: lertest@sdfe.dk

Har du spørgsmål vedrørende funktioner og brugeroprettelse, kan du desuden sende dit spørgsmål til: lertest@sdfe.dk

Vejledninger til LER 2.0 findes her: Vejledninger

Nyeste bekendtgørelse til LER-loven, herunder LERs datamodel for udveksling af ledningsoplysninger findes her: Bekendtgørelse