Enkelte brugere oplever i øjeblikket lange svartider ved oprettelse af graveforespørgsler. Vi arbejder på at finde en løsning.

 

 

Forsinkede fakturaer - Udsendelse af fakturaer for 4. kvartal 2019 og 1.kvartal 2020 er desværre forsinket. Forsinkelsen skyldes omlægning af økonomisystemet.I lyset af Covid-19, kan vi desværre ikke sætte en fast dato på hvornår udsendelsen kan foregå. Vi beklager det besvær det måtte medføre.

 

 

 

 

 

 

Velkommen til LERs nye
samgravningsmodul.

22-11-2018

I LER kan du annoncere efter mulige samgravningsparter. Dette gøres ved at oprette en samgravningsannonce hvor du angiver areal inden for hvilket du påtænker at grave og en periode for hvor længe din annonce skal være aktiv. LER vil undersøge om dit samgravningsområde er af interesse for andre aktører og udføre en samgravningsanalyse for dig. Herefter kan du udskrive en kvittering for din analyse, som du kan vedhæfte når du søger om gravetilladelse. Annoncen vil blive vist på Graveinfo og vil være synlig for alle. Det er gratis at oprette en samgravningsannonce i LER.

Hvis du blot ønsker at blive notificeret om aktiviteter indenfor et givent område, kan du oprette et notifikationsområde.

Hvis du har brug for vejledning til hvordan du opretter en samgravningsannonce, så se under vejledninger her.

Læs mere om de nye funktioner og hvad de skal bruges til her

Du skal kun oprette en samgravningsannonce til mere langsigtet gravearbejde eller planlægning. Hvis du allerede har oprettet en graveforespørgsel. skal du ikke oprette en samgravningsannonce.

Log på for at oprette en samgravningsannonce
 

Aktuelt

>Forbedringer på kortviseren - 20-10-2020 14:13:20

>Flere forbedringer til kortviseren - 27-08-2020 08:31:55

>Sommerstatus for Ledningsejerregistret - 26-06-2020 14:55:56

Se alle nyheder

Kontakt

LERs support. Tlf: : 78 76 87 92 

Supporten er åben 10-15 på hverdage.

Send en e-mail til support her

Logo krone med prikker SDFE